Design de concept

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege stilul dorit, preferințele și necesitățile lor. Bazându-ne pe aceste informații, vom dezvolta un concept unic și personalizat pentru fiecare proiect.

Planificare interior

Ne ocupăm de planificarea spațială pentru a obține un flux eficient și funcțional al spațiului. Luăm în considerare fiecare element, de la mobilier și iluminat până la culori și texturi, pentru a crea un mediu echilibrat și armonios.

Design de mobilier

Vom crea mobilier personalizat și vom alege piese de mobilier și accesorii care să se potrivească perfect cu stilul și scopul spațiului dvs. Fie că aveți nevoie de un birou ergonomic, de mobilier confortabil pentru un lounge sau de soluții de depozitare inteligente, suntem aici să vă ajutăm.

Selecție de materiale și finisaje

Vom oferi o selecție atentă de materiale și finisaje de cea mai înaltă calitate pentru a aduce spațiul dvs. la viață. De la pardoseli și pereți până la textile și accesorii, vom crea o paletă de culori și texturi care să se potrivească perfect cu designul general.

Coordonare și implementare

Ne ocupăm de coordonarea tuturor aspectelor proiectului, colaborând cu echipe de constructori și furnizori pentru a asigura o implementare fără probleme. Vom fi alături de dvs. în fiecare etapă, pentru a ne asigura că visul dvs. devine realitate.

Dienergy

Design de iluminat

Iluminarea adecvată poate transforma complet atmosfera unui spațiu. Ne ocupăm de proiectarea și selectarea luminilor potrivite, astfel încât să obțineți atât funcționalitatea cât și ambianța dorită în fiecare încăpere.

Dienergy Design Studio

este partenerul perfect pentru a vă transforma spațiul într-unul deosebit. Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria către un design interior captivant și funcțional!

Etape de lucru

Indiferent dacă aveți un proiect de design interior rezidențial, comercial sau corporativ, la Dienergy Design Studio vă oferim expertiza și creativitatea necesare pentru a crea un spațiu care să vă încânte și să vă inspire.

Consultanța

Oferim consultanță expertă în materie de design interior, luând în considerare spațiul disponibil, bugetul și estetica dorită.

Concept

Vă vom ajuta să obțineți de la selecția culorilor și materialelor până la planurile de mobilier și iluminat

Design

Echipa noastră de experți în amenajare interioară se va asigura că designul propus este implementat cu atenție și precizie.

Optimizare

Dacă doriți să maximizați funcționalitatea și eficiența spațiului dvs., vă putem oferi soluții de optimizare inteligente.

Te putem ajuta cu orice proiect

PRIN IDEI CREATIVE, INOVAȚIE ȘI DETERMINARE PURĂ