Dienergy Romania

fr

Un Artist adevarat este talentat din nastere, el isi planifica opera de arta in subconstientul sau inca din frageda copilarie, un Artist se naste simplu – din Oameni. Ce e diferit e Viziunea lui ce o reflecta lumii in stil personalizat.

Dienergy Design se naste din brandul companiei Dienergy Romania – importator si furnizor de produse de iluminat cu LED, infiintata in 2014. Brandul romanesc Dienergy isi are o semnificatie in spate: „D” de la Dumitru, detinand studii si experienta vasta  in domeniul ingineriei,  „I” de la Irina, studii in domeniul filologiei, artei,design interior si marketing online, si Energy – evident, formand universul nostru. Colaborand in timp cu parteneri de afaceri seriosi si realizand proiecte mari si frumoase, la cererea si nevoile clientilor nostri, am creat un nou domeniu in materie de arta pe produs si design.

Serviciile Design Interior

fr

Consultatie

Prima întâlnire cu beneficiarul locuinței. Stabilirea condițiilor de lucru, semnarea contractului. Prima vizită la fața locului, testarea zidurilor, a pereților de rezistența, discuție asupra demolării sau zidirii unor pereți, goluri de uși. Această vizită/consultație se achită, intre 100-200 euro/oră în funcție de distanța pe care trebuie să o parcurg până la tine.

Releveu de Specialitate

Releveul unei locuințe nu întotdeauna corespunde cu dimensiunile reale ale acesteia, de aceea se vor lua măsurători exacte șiredactat de către designer îm programul de editare.

Simulări, Recomandări și selecție de produse în magazin

Prezentarea planșelor tehnice ce vor conține forma reală a mobilierului, corpurilor de iluminat, finisaje și decorațiuni.
Realizarea planșelor tehnice pentru modificarea și placarea pereților, modificarea golurilor de uși și ferestre, a plafoanelor și a pardoselilor.

Plan de iluminat, încălzire

Reprezentand și compania Dienergy ce oferă Soluții complete de iluminat LED și încalzire in infraroșu, vom pune la dispoziție un scenariu profesional de iluminat al întregii locuințe (dispunere întrerupătoare, poziție corpuri de iluminat) redistribuire/suplimentare prize, cât și cele mai noi soluții de încălzire a unei locuințe sau spațiu comercial.

Eleganța

Eleganța

în designul interior se referă la un stil caracterizat de sofisticare, rafinament și o senzație de lux cu accent pe o armonie echilibrată

Simplitate

Minimalism

Interioarele elegante adoptă adesea linii curate, spații neaglomerate și o abordare minimalistă. Evitați ornamentarea excesivă sau modelele prea complexe.

Calitate

Calitate

Selectați materiale de înaltă calitate, care emană lux, cum ar fi piatra naturală, parchetul din lemn, materiale precum mătase sau catifea și metale lustruite.

Iluminatul

Iluminatul

Iluminatul adecvat este crucial în crearea unei ambianțe elegante. Includeți o combinație de lumină naturală și surse de iluminat artificial

Texturi și Modele

Texturi și Modele

Introduceți texturi și modele pentru a adăuga adâncime și interes vizual spațiului, utilizarea tapetului texturat pentru a crea un aspect stratificat și luxos.

Accesorizare

Accesorizare

Alegeți cu atenție accesoriile pentru a se potrivi cu designul general. Optați pentru câteva piese în loc să aglomerați spațiul cu numeroase obiecte mici

Te putem ajuta cu orice proiect

PRIN IDEI CREATIVE, INOVAȚIE ȘI DETERMINARE PURĂ