Serviciile Design Interior

Serviciile Design Interior

Prima întâlnire cu beneficiarul locuinței. Stabilirea condițiilor de lucru, semnarea contractului. Prima vizită la fața locului, testarea zidurilor, a pereților de rezistența, discuție asupra demolării sau zidirii unor pereți, goluri de uși. Această vizită/consultație se achită, intre 100-200 euro/oră în funcție de distanța pe care trebuie să o parcurg până la tine.
 
Releveul unei locuințe nu întotdeauna corespunde cu dimensiunile reale ale acesteia, de aceea se vor lua măsurători exacte șiredactat de către designer îm programul de editare.
 
Planșe, schițe, soluții de mobilare, compartimentare.
 
Prezentarea planșelor tehnice ce vor conține forma reală a mobilierului, corpurilor de iluminat, finisaje și decorațiuni.
 
Realizarea planșelor tehnice pentru modificarea și placarea pereților, modificarea golurilor de uși și ferestre, a plafoanelor și a pardoselilor.
 
Reprezentand și compania Dienergy ce oferă Soluții complete de iluminat LED și încalzire in infraroșu, vom pune la dispoziție un scenariu profesional de iluminat al întregii locuințe (dispunere întrerupătoare, poziție corpuri de iluminat) redistribuire/suplimentare prize, cât și cele mai noi soluții de încălzire a unei locuințe sau spațiu comercial.
 
Planșe tehnice cu indicații de culori, texturi, forme, precum și de punere în operă a diferitelor materiale (gresie, faianță, tapet, decoruri).
 
Pentru mobila la comandă, se fac proiecte separate cu cote , vederi bidimensionale si 3D.
Atunci când se optează pentru realizarea pe comandă a mobilierului, designerul proiectează în mod personalizat, mobila pentru încăperea solicitată, schite ce întrunesc un cost suplimentar.
 
Pentru alegerea produselor finale conform proiectului, beneficiarului i se vor recomanda magazinele de specialitate, furnizorii si producatorii din locatiile carora va alege produsele recomandate de catre Designer. De asemenea, poate opta sa fie insoțit de catre designer în magazinele de specialitate, dar nu mai mult de 5 vizite in total. 
 
Vizite pe șantier în funcție de cerințele proiectului și corectarea eventualelor greșeli aparute în execuție. Atenție! Designerul de interior nu este un sef de santier, nu face și execuția, nu vine și cu o echipă de meșteri, decât dacă oferă și astfel de servicii, ce necesită încheierea unui contract adițional, pentru alte execuții propune colaborari!
Nu realizam proiecte cu predare la cheie, fara prezenta si participarea beneficiarilor in general, exemplul soliciat ca in ''Visuri la Cheie". 
 
 
 
Tarife de orientare:

Pachet 30 euro/mp ce include: consultație, vizită, simulări, planuri de recompartimentări/iluminat/finisaje/consiliere în achiziții fară deplasarea designerului în magazine/supraveghere cu 5 vizite pe șantier, punerea la dispoziție a unei echipe autorizate în iluminat.

Pachet de la 50 euro/mp ce include: consultație, vizită, simulări, planuri de recompartimentări/iluminat/finisaje, proiectare mobilier personalizat, consiliere în achiziții cu 5 deplasări pentru camandarea acestora, supravegherea și coordonarea lucrărilor pe șantier pe toată perioada mentionata in contract, pune la dispozitie echipa autorizată în sisteme de iluminat și încălzire în infraroșu, soluții de tavane extensibile și echipă profesională în montajul acestora.

Atenție! Designerul de interior nu face și execuția, nu vine și cu o echipă de meșteri, decât dacă oferă și astfel de servicii, ce necesită încheierea unui contract adițional, pentru alte execuții propune colaborari!

Nu realizăm amenajări parțiale (nu facem doar o singură cameră într-o locuință sau decorarea încăperii, sau doar sugestii de compartimentare, sau proiectare doar mobilier)

Realizăm proiecte integrale oferind soluții complete de proiectare și consultanță în amenajări interioare.