About US

Un Artist adevarat este talentat din nastere, el isi planifica opera de arta in subconstientul sau inca din frageda copilarie, un Artist se naste simplu - din Oameni. Ce e diferit e Viziunea lui ce o reflecta lumii in stil personalizat.

Dienergy Design se naste din brandul companiei Dienergy Romania - importator si furnizor de produse de iluminat cu LED, infiintata in 2014. Brandul romanesc Dienergy isi are o semnificatie in spate: D de la Dumitru, detinand studii si experienta vasta  in domeniul ingineriei,  I de la Irina, studii in domeniul filologiei, artei,design interior si marketing online, si Energy - evident, formand universul nostru. Colaborand in timp cu parteneri de afaceri seriosi si realizand proiecte mari si frumoase, la cererea si nevoile clientilor nostri, am creat un nou domeniu in materie de arta pe produs si design.

De aceea nu as spune ca suntem la inceputul nostru de drum in cariera profesionala in calitate si de artisti, insa am decis sa punem in practica ce ne pasioneaza si sa oferim culoare vietilor din jur. Din dorinta de a respira prin lucruri si a oferi spatiului valoare avem o regula ce o respectam minutios atunci cand cream: ''Ceea ce te inconjoara te face sa decizi la scara'' Irina Chitoroaga.

Atunci cand ai un spatiu amenajat corespunzator valorilor tale, iluminat corect si eficient, mentinut in stare ideala si aici e vorba de ORDINE in orice atingi, te simti cu adevarat pus pe treaba. Inspirati de frumusetea lucrurilor ce ne inconjoara, vom incerca sa transmitem bunul gust si simtul estetic prin prisma produselor  si proiectelor realizate de echipa noastra in colaborare cu companii specializate si oameni frumosi si talentati. Ne place sa mergem mai departe de limite, sa facem dintr-o greseala o arta, dintr-o poezie un tablou, dintr-o incapere o poveste si dintr-o calatorie un portofoliu de idei, astfel incat sa venim cu cele mai noi solutii de amenajare, produse inedite sau personalizate pentru clientii si partenerii nostri .

Scopul nostru e sa oferim idei si sfaturi in amenajari cu solutii si suportul tehnic necesar pentru nevoile clientului, executie impecabila de produse unicat la realizarea fiecarui proiect in parte. Vom pune la dispozitie o gama variata de produse inovative de cea mai inalta calitate tinzand sa surprindem prin simplitate si originlitate.

Bun venit in lumea noastra!